Новости, акции и все, что касается платежных терминалов

Блог о платежных терминалах

Як легально працювати без РРО

Як легально працювати без РРО

Будь-який суб’єкт господарювання, який проводить діяльність із продажу товарів (надання послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, здійснює розрахункові операції в готівковій та безготівковій формі, зобов’язаний виконувати всі вимоги Закону про РРО.

Таким чином, до 1 лютого всі ФОПи мають забезпечити свої підприємства касовим апаратом. Після закінчення цього терміну на тих, хто не встановив касовий апарат, чекає штраф.

Говорячи про касовий апарат - це досить дороге та складне у використанні обладнання. Має бути співробітник, який відповідає за апарат. Будь-які помилки людини караються штрафами від податкової. Також, це ведення журналів, зберігання чеків, нестабільна система передачі кожної транзакції онлайн у податкову і так далі. 

Одним із способів вирішення цієї проблеми є використання платіжного термінала. Він надає можливість легально працювати без касового апарата. Завдяки чому? На обладнанні встановлена платіжна система, прийом оплат з якої не передбачає використання РРО.

Наприклад, ваш клієнт розраховується з вами, як і раніше, у магазині, але використовує термінал самообслуговування. Тепер підприємець стає посередником між покупцем та платіжною системою. І всі транзакції, які відбуваються у терміналі, фіскалізуються на сервері відповідної системи.

Як це виглядає на практиці?

  1. Потрібно встановити у себе в магазині платіжний термінал.
  2. Вивести на головний екран терміналу кнопку для оплати послуг.
  3. Покупець проводить розрахунок готівкою або карткою через термінал.
  4. Операція фіскалізується у фінансовій системі.
  5. Покупець отримує чек, пред'являє продавцю, забирає товар або послугу.
  6. Підприємець отримує повідомлення про платіж.

Ось такий простий та зручний варіант заміни РРО.  До того ж виконує набагато більше функцій ніж касовий апарат.

Якщо не маєте належного бюджету для купівлі терміналу, компанія PayTerminal пропонує здати в оренду невелику ділянку свого магазину під встановлення відповідного обладнання. Окрім того, що це спрощує процес фіскалізації платежів, це надає додаткові переваги.

На головний екран виводимо кнопку с вашим лого для оплати послуг, продуктів, що значно покращує та спрощує ваш сервіс в очах клієнта.

В додаток, кожного місяця ви отримуєте платіж з оренди ділянки.

Компанія PayTerminal встановлює та обслуговує платіжні термінали по всій Одесі та області.  Розглядаємо оптимальні пропозиції з оренди місць під термінали, як в місцях з високою відвідуваністю - великих торгових центрах, магазинах, кінотеатрах, гіпермаркетах, супермаркетах і бізнес-центрах, так і в невеликих магазинах.



Печать   E-mail

О компании

Мы предлагаем полный комплекс услуг, связанных с приемом платежей: установку, аренду, техническое обслуживание платежных терминалов.

Наш офис

Адрес: Украина, Одесса,
ул. Екатериненская 8/10
Телефон:
+38 (048) 743-33-33
+38 (066) 285-44-47
+38 (097) 954-74-72

Сотрудничество